Jak se oblékat na svatbu v létě - styly Lou's

2023-10-19

Léto je svatební sezóna, která může být někdy výzvou pro hosty, kteří chtějí spojit eleganci s pohodlím přizpůsobeným vysokým teplotám. Hledáte šaty na nadcházející letní svatbu? Přemýšlíte, jak vypadat stylově, aniž byste obětovali pohodlnou volnost? Pokusíme se vám na tyto otázky odpovědět. Od Lou se dozvíte, které šaty, doplňky a boty jsou pro letní svatbu nejlepší.

Czytaj więcej
Jak se oblékat na svatbu v létě - styly Lou's

Jak se obléci na letní svatbu - několik praktických rad

Připravit dokonalý outfit na letní svatbu může být výzvou. Slavnostní události v horkých dnech vyžadují oblečení, které je jak elegantní, tak pohodlné a prodyšné. Při výběru šatů na svatbu si dejte pozor především na materiál. Nejlepší volbou jsou látky jako bavlna, viskóza, tencel nebo hedvábí, které jsou vzdušné a umožňují pleti volně dýchat, i když je horko. Dále dbajte na barvy. Léto je skvělým časem na světlé a syté barvy. Nezapomeňte také na vhodnou obuv. Boty na svatbu by měly být pohodlné a nepříliš těsné, abyste si mohli užít zábavu na parketu i celou noc.

Podívejte se na šaty na svatbu

Jaké šaty na letní svatbu?

Zvažujete, jaké oblečení zvolit, abyste se cítili pohodlně a zároveň elegantně? Při výběru se zaměřte na několik důležitých aspektů. Nejprve zvažte své preference ohledně stylu - jste příznivkyní romantického vzhledu, nebo upřednostňujete minimalistická řešení? Letní období vám umožňuje být trochu volnější. Můžete sáhnout po vzdušných maxi šatech, které vám dodají lehkosti a ženskosti. Krátké, ale elegantní šaty jsou také skvělou volbou pro letní svatbu, zajišťují pohodlí a styl. Mějte na paměti také střih šatů. Měl by zdůrazňovat vaše přednosti a zároveň maskovat případné nedokonalosti. Pokud máte štíhlé nohy, mini šaty mohou být trefou do černého. Pokud chcete zakrýt bříško, volbou může být šaty ve střihu A. Věnujte pozornost šatům s odkrytými zády, rameny nebo hlubokým výstřihem - ale nezapomeňte na vhodný podprsenku.

Jakou barvu šatů na letní svatbu zvolit?

V létě vypadají zvláště půvabně světlé a syté barvy, které přidávají lehkost a svěžest celému outfitu. Pokud preferujete klasická řešení, můžete sáhnout po pastelových barvách. Beige, růžové a odstínech modré vždy vypadají elegantně a jsou skvělým pozadím pro doplňky. Mějte však na paměti, že byste měli vyhnout se bílé barvě, která je vyhrazena pouze nevěstě. Pokud máte rádi výraznější barvy, letní svatba je skvělou příležitostí obléknout se do výrazného odstínu. Červená nebo fuchsia upoutají pozornost a umožní vám vyniknout z davu. Můžete také zvolit šaty s potiskem. Květinové vzory, zvířecí vzor nebo puntíky jsou fantastickou volbou na léto. Ale pamatujte, abyste byli střídmí v doplňcích.

Jakou obuv na letní svatbu zvolit?

Výběr vhodné obuvi k letní svatební šatě je stejně důležitý jako výběr samotných šatů. Lodičky určitě dodají eleganci a jsou ideálním doplňkem ke formálnímu outfitu. Mějte však na paměti, že svatby často trvají do pozdních nočních hodin a zahrnují tanec na parketu, takže si vyberte boty s vhodnou výškou podpatku, abyste se mohli pohodlně pohybovat. Pokud preferujete něco pohodlnějšího, zvolte sandály na klíně. Mají trochu méně formální, ale stále elegantní vzhled. Jinou možností jsou ploché sandály nebo sandály s nízkým podpatkem. Barva obuvi je také důležitá - měla by ladit s barvou šatů. Bezpečnou volbou jsou modely v odstínu béžové, černé nebo zlaté.

Letní svatba - jak se obléci na venkovní slavnost?

Nádherné venkovní svatby v zahradách, na loukách v lese nebo na pláži jsou krásné a romantické, ale mohou představovat výzvu, co se týče outfitu. Jak se tedy obléknout na tyto události, abyste se cítili pohodlně a zároveň elegantně? Začněte šaty. Vyberte lehké látky, které umožní pleti volně dýchat. Můžete sáhnout po kratších šatech s odhalenými rameny, asymetrických nebo s jemnými volánky. Pokud jde o obuv, vyhněte se vysokým podpatkům, protože by se mohly propadnout do měkkého terénu - zvolte nižší klíny, špičaté boty s nízkým podpatkem nebo elegantní sandály. Nezapomeňte na klobouk nebo slunečník, které vás ochrání před sluncem nebo deštěm. V létě můžete vsadit na světlé a syté barvy. Pastelové odstíny jako modrá, růžová nebo mátová budou vypadat nádherně v letním prostředí. Co s doplňky? Jemný šperky, decentní ozdoby do vlasů nebo trendy sluneční brýle jsou skvělým řešením.

Co obléci na letní svatbu v restauraci?

Svatební oslavy se konají také v sofistikovaných restauracích. Jak se tedy elegantně obléknout a zároveň neztratit letní lehkost a svěžest? Elegantní midi šaty v světlých barvách jsou ideální pro tuto druhu události. Můžete si vybrat jak klasické střihy, tak i ty s moderními akcenty, jako je asymetrický výstřih nebo ozdobné volánky. Stylizaci můžete dokončit elegantními a pohodlnými botami. Široké lodičky nebo sandály s nízkým podpatkem jsou ideální volbou, která vám umožní pohybovat se pohodlně na parketu. Nakonec nezapomeňte na šperky - jemné doplňky jako jsou perly nebo drobné diamanty mohou podtrhnout elegantní charakter vaší stylizace. Bez ohledu na to, zda volíte klasiku nebo následujete moderní trendy, je důležité, abyste se v zvoleném outfitu na letní svatbě cítili dobře.

Šaty na letní svatbu

Nasze propozycje

pixel